6. juni 2017

TV2-udsendelse dømmer chauffør og vognmand på forhånd

Politiet udstiller chauffører og vognmænd i TV2-udsendelsen Razzia, selvom retsplejeloven har regler imod det.

Ingen beviser for skyld

I den bedste sendetid blev Sune Falch og Faxe Transport A/S nærmest kendt skyldig af betjenten. Problemet for udsendelsen er bare, at betjenten slet ikke må udtale sig om skyld, som han gør. Endvidere er den dømmende magt placeret hos domstolene – og ikke politiet. Et andet problem for udsendelsen er, at anklagemyndigheden senere frafalder sagen, fordi anklagemyndigheden slet ikke kan bevise hverken Sune Falchs eller Faxe Transport A/S´ skyld.

Det sagen handler om

Sagen handler om, at Sune Falch har kørt med nogle store gødningssække på en trailer med plastsider – og at politiet mener det var farligt, fordi sækkene kunne vælte af. Fakta er dog, at hvis de meget tunge gødningssække, der pga. vægten står meget stabilt på traileren, skulle vælte, er trailerens plast-sider så stærke, at de uden problemer kunne holde gødningen.

Chauffør fortjener oprejsning

I strid med virkeligheden, og i strid med reglerne om politiembedsmænds udtalelser, er chauffør Sune Falch og Faxe Transport A/S stemplet som uansvarlige lovbrydere, som sætter andres liv i fare. Jeg har forsøgt at få TV2 til at give Sune Falch og Faxe Transport A/S lidt oprejsning, men lysten hertil er stærkt begrænset.

Betjenten er af TV2 blevet bedt om at ringe til mig, men det har han desværre ikke gjort endnu.

Få hjælp

Hvis du befinder dig i lignende situation, er du meget velkommen til at kontakte os. Det kan også være, du er blevet uretfærdigt behandlet.

TV2-udsendelse dømmer chauffør og vognmand på forhånd
Website by danielfrom.dk