Advokatfuldmægtig

Malene Holst Nielsen

Om Malene Holst Nielsen

Malene er Cand.jur. fra Københavns Universitet og ansat som advokatfuldmægtig hos Jacob Forman. Hun har valgt at arbejde for Forman Advokater for at få den bedst mulige oplæring i at føre sager i retten.

Malene kender vognmandsbranchen og dens juridiske udfordringer indefra. Hun er datter af en taxavognmand, vokset op i Lyngby – og er en person med hjertet på det rette sted, der kan tale og relatere sig til alle typer mennesker.

Malene har herudover en bred juridisk erfaring blandt andet fra hendes tid som jurist på et skatteretligt kontor og som frivillig i Københavns retshjælp. Herudover har hun erfaring inden for strafferet, forsikringsret samt familieret.

Malene kan derfor hjælpe med alt fra at rådgive små og mellemstore virksomheder om skattesager og inkasso til at rådgive private om forældremyndighed og samvær, ægtepagter og testamenter. Endvidere har Malene, gennem sin tid hos Forman Advokater, opbygget erfaring inden for, og sidder dagligt med sager vedrørende ansættelsesret herunder overenskomster, sager vedrørende transporttilladelser, forsikringssager, færdselsstraffesager samt køberetlige- og erstatningsretlige sager.

CV

  • Uddannet Cand.jur. fra Københavns Universitet i 2015
  • Jurist hos Skatte-Juristerne Kbh i perioden 2015-2017
  • Frivillig juridisk rådgiver hos Københavns Retshjælp fra 2015.
  • Advokatfuldmægtig hos Forman & Rouvillian Advokater fra februar til august 2017
  • Advokatfuldmægtig hos Forman Advokater fra september 2017
Malene Holst Nielsen
Website by danielfrom.dk